Kontakt os for et uforpligtende og gratis møde

Lad os undersøge, om vi kan hjælpe dig. Ring eller skriv på 22 18 87 65 eller kontakt@neuc.dk.

Karin er programleder for NEUC og den første du skal tale med, hvis du er interesseret i vores ydelser. Karin er ansvarlig for koordinering af vejledning og evaluering af projekter samt daglig drift af NEUC.

Karin Mortensen, Astra
22 18 87 65
km@astra.dk

Christina er faglig konsulent inden for grundskolerelaterede, naturfaglige projekter. Christinas primære fokusområder er inden for tværfagligt arbejde, progression og målstyret undervisning i naturfagene. Christina har en baggrund som naturfagslærer og -vejleder.

Christina Frausing Binau, Astra
24 88 10 93
cfb@astra.dk

Dorte er faglig konsulent og beskæftiger sig med projektudvikling og -vejledning inden for uddannelsesområdet. Dorte varetager projektevalueringer og indgår desuden som vejleder på de naturfaglige udviklingsprojekter.

Dorte C. Elmeskov, Københavns Universitet
35 32 03 40
dorte.elmeskov@ind.ku.dk

Jan er lektor og har siden 2002 beskæftiget sig med udvikling i grundskolen og på ungdomsuddannelserne, hvor han har været særligt optaget af, hvordan man kan skabe varige forandringer inden for naturfagene. Han er særligt fokuseret på forankring, bæredygtighed og udbredelse af de mange gode indsatser på naturfagsområdet. 

Jan Sølberg, Københavns Universitet
2169 7437
jans@ind.ku.dk

Nana er udviklingskonsulent og arbejder med projektevalueringer og vejledning inden for både det formelle uddannelsesområde og de uformelle læringsmiljøer.

Nana Quistgaard, Astra
2231 8217
nqu@astra.dk

Olga er faglig konsulent og evaluator. Hun arbejder med projektevalueringer og vejledning på naturfaglige udviklingsprojekter.

Olga Trolle, Københavns Universitet
35 32 03 39
olga.trolle@ind.ku.dk

 

 

 

Pernille er udviklingskonsulent og arbejder med projektevalueringer og vejledning på naturfaglige udviklingsprojekter.

Pernille Vils Rasmussen, Astra
28 77 93 17
pvr@astra.dk