Vi vejleder jeres naturfaglige projekt

Skal I i gang med et udviklingsprojekt inden for det naturfaglige område, tilbyder NEUC vejledning og projektstøtte i alle faser af jeres projekt, fra projektidé til formidling af  resultater. Alt sammen med henblik på at kvalificere og udvikle jeres naturfaglige projekt. NEUC tager altid udgangspunkt i netop jeres behov og ønsker. Vi sætter os grundigt ind i jeres og projektets strategiske krav, og leverer et kvalificeret og specielt tilpasset vejledningsforløb. Idet vi vejleder løbende under samtlige faser af projektet, er vi altid opmærksomme på justeringsbehov af vejledningsforløbet, når nye udfordringer melder sig.

Vores vejledningsmedarbejdere er tilknyttet Institut for Naturfagenes Didaktik på Københavns Universitet (IND) og Astra, Center for Læring i Natur, Teknik og Sundhed.

Vores ydelser er baseret på en kombination af IND’s forskningsbaserede indsigt i evaluering af udviklingsprojekter og Astras didaktiske kompetencer og indgående kendskab til naturfaglige projektindsatser over hele landet.

NEUC har et stort netværk af faglige samarbejdsrelationer i både ind- og udland, som kan komme projekter til gode.

Til højre er et eksempel på, hvordan et vejledningsforløb kan foregå. Det indledende møde er uforpligtende og gratis!